Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Izvor

 

Johtajat:

 

Nimi: Erwin Smith

Ikä: yli 30 vuotias

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: 1. Johtaja

Theme:-

Kuva: *Klick*

             ja *Klick*

              *Kasvot*

Luonne: Erwin on älykäs ja taitava strategi. Hän on kykenevä tekemään suunnitelmia pitkälle tulevaisuuteen ja on kaukokatseinen. Erwin on myös yleensä hyvin vakava ja laskelmoiva. Hän välittää hyvin syvästi alaisistaan, muttei silti epäröi johtaa noita vaikka kuolemaan tavoitellun päämäärän hyväksi. Erwin kykenee yleensä pitämään hyvin sekä malttinsa, että viileän ulkokuorensa, ja sen tähden ihmiset pitävät häntä toisinaan kylmäsydämisenä. Pohjimmiltaan Erwin ei kuitenkaan ole julma tai piittaamaton ja tiedostaa hyvin kuinka paljon ihmishenkiä on joutunut uhraamaan. Erwin on kunnioitettu ja taitava johtaja, ja monet seuraavat häntä mielellään vaikka tilanne näyttäisi toivottomalta. Erwin on hyvä puhumaan ja saakin puhumalla ihmisiä puolelleen ja vakuutetuiksi asioiden tarpeellisuudesta, jos se on tarpeen. Hän on myös nopea ajattelemaan ja kykenevä kehittämään ratkaisuja vaikeissakin tilanteissa. Erwin pystyy toimimaan suurenkin paineen alla, eikä menetä toimintakykyään ja lamaannu edes silloin kun ihmisiä kuolee hänen ympärillään, ja monet muut eivät enää kykene ajattelemaan selkeästi. Juuri sen tähden Erwin on niin hyvä johtaja. Hän kykenee tekemään tarvittavat päätökset, vaikka joutuisikin uhraamaan ihmishenkiä ja hänen kylmäpäisyytensä pelastaakin joskus suuria määriä ihmisiä vakavista tilanteista. Huolimatta tiukasta ulkomuodostaan hän ei ole mitenkään ilmeetön ja kohtelee ihmisiä yleisesti asiallisen ystävällisesti. Hän luottaa alaisiinsa ja ystäviinsä syvästi. Erwin on rohkea ja valmis uhraamaan oman henkensä muiden puolesta. Hän ei ole johtaja, joka pysyttelee itse turvassa kun hänen alaisensa ovat vaarassa.

Kyvyt: Erwin on taitava toimimaan tiukoissakin tilanteissa ja löytämään oikean ratkaisun vaikeissa tilanteissa. Hän on myös hyvä käyttämään 3DMG-laitetta taistellessaan (Three Dimensional Maneuver Gear), joskaan ei yhtä ketterä kuin esimerkiksi Levi.

Rezik: Ei

Alkuperä: Shingeki no kyojin (Attack on titan) manga & anime

Muuta: Levi Ackerman on yksi hänen läheisistä ystävistään ja tovereistaan, ja he kumpikin luottavat toisiinsa yleensä kyselemättä, tosin se ei tarkoita etteikö Levi sanoisi mielipiteensä Erwinille yhtä hanakasti kuin muillekin. Myös Hanji on yksi ihmisistä, joita Erwin kunnioittaa omalla tasollaan. Erwin on 188 cm pitkä.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

Nimi: Levi Ackerman

Kutsumanimi: Levi

Ikä: Noin 34 vuotta.

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: 2. Johtaja

Theme: Attack on Titan - The Reluctant Heroes

Kuva: *Klick*


Luonne: Levi on ensivaikutelmalta mies, joka ei ole helposti lähestyttävää seuraa. Hän vaikuttaa jo kaukaa päin kylmältä persoonalta, jolla on tapana olla tylsä ja loukkaava muille, hän ei myöskään näytä tunteitaan ulospäin, eli hän voi näyttää rauhalliselta vaikka hän voi oikeasti olla vihainen tai surullinen. Mutta mitä tulee Levin huumorintajuun, se on pääosissa vain mautonta, synkkää ja loukkaavaa huumoria. Levi on myös karkealuonteinen, eli tyly ja hänellä on tapana vähätellä ja provosoida henkilöille jotka ärsyttävät tai vastustavat häntä ja hänen päätöksiään. Levi myös haukkuu välillä muita. Hän kuitenkin luottaa alaisiinsa ja välittää heidän hyvinvoinnista todella paljon, mutta Levi ei halua heidän tekevän virheitä jotka voisivat heittää heidän elämänsä hukkaan, koska Levi vihaa tarpeettomia uhreja. Mutta mitä muuta tulee Levin johtajuuteen, niin hän antaa joskus alaistensa päättää päätöksistä, mutta joskus Levi voi kuitenkin menettää rauhallisuutensa ja voi käydä väkivaltaiseksi ja uhkailevaksi jos joku hänen alaisensa ei kuuntele tätä, mutta hän rauhoittuu vasta kun hänen vaatimuksensa täytetään. Kuitenkin Levi ei tunne empatiaa tai moraalia. Mutta hän on aina valmis pelastamaan alaisiaan hengenvaarasta vaikka hän vaarantaisi samalla henkensä. Levin taistellessa itse, hän nauttii vihollisien kärsimyksestä, vaikka hän ei näytäkkään sitä ulospäin ja hän muutenkin käyttäytyy kostonhimoisesti taisteluissa ja uskoo, että kaatuneet toverinsa antavat tuolle lisää tahtoa taistella loppuun asti. Jos Levin läheinen ystävä kuolee, hän kostaa tuon puolesta ja voi purkaa vihansa ja surunsa muihin käymällä väkivaltaiseksi. Levi on tottunut toimimaan itsenäisesti ja sen takia hän taisteleekin usein yksin vaikka hän voisi olla yhteistyössä alaistensa kanssa, mutta tätä hän on tehnyt vain harvoin. Leviä kuitenkin kuvaillaan ”siivousfriikiksi”. Hän haluaa pitää itsensä että ympäristönsä siistinä ja hänestä on myös vastenmielistä, jos hänen miekkansa tai 3DMG (Three Dimensional Maneuver Gear) likaantuu verestä, joten taistelukentällä hän voi ruveta pyyhkimään veritahroja niistä. Hän voi myös pakottaa alaisensa siivoamaan. Mutta Levi ei koskaan epäröi koskea likaan, jos hän pitää sitä tarpeellisena.

Kyvyt: Levi on taitava taistelija ja osaa miekkailla hyvin. Hän osaa myös käyttää 3DMG:tä todella hyvin.

Rezik: Ei

Alkuperä: Attack on Titan (anime & manga)

Muuta: Hän on pituudeltaan 160cm, eli lyhyt ikäisiinsä verrattuna. Levi nukkuu suurinpiirtein vain 2-3 tuntia.

Roolipelaaja: Enderfox

 

Teknikot:

 

Nimi: Anthony Edward Stark
 
Kutsumanimi: Tony 
 
Ikä: ≈ 35 vuotta
 
Sukupuoli: Mies 
 
Liittouma: Izvor
 
Asema: Teknikko
 
Theme: -
 
Kuva: *Klick*
 
          *Klick*
 
Iron Man -haarniska: *Klick*
 
Luonne: Ensimmäisenä Tonysta huomataan hänen itsevarmuutensa. Ja usein se yhdistetään ylimielisyyteen. Tony Starkin kohdalla ensivaikutelma ei petä. Hän on ylpeä, eikä sen tarvitse jäädä kenellekään epäselväksi. Tonysta löytyykin lieviä narsistisia piirteitä, eikä niitä tarvitse edes alkaa varta vasten etsimään. Hänellä on tästä kaikesta huolimatta lähes normaali arvomaailma. Tony pitää muiden henkiä arvokkaina, ja siksi tappamisen pitäisi hänen mielestään olla äärimmäisin käytettävä keino. Tony on rohkea, ja hän pystyisi uhrautumaan muiden puolesta lähes epäröimättä. Tony ei nimittäin pidä omaa henkeään kovin arvokkaana. Hän on luotettava ja lojaali yhteistyökumppani niin kauan, kun sopimuksista pidetään kiinni. Tony on sanoo asiat melko suoraan, eikä hän usein jää täysin sanattomaksi. Stark on erittäin älykäs, mutta hän käyttäytyy toisinaan kuin lapsi. 
 
Kyvyt: Tony on huippuälykäs monen asian suhteen, mutta mekaanikkona hän on lyömätön. Hän pystyy korjaamaan tai rakentamaan miltei minkälaisen koneen tahansa. Tony on mestari multitaskaamisessa, joten hän voi helposti tehdä montaa asiaa yhtä aikaa. Tony ajattelee nopeasti ja pystyy selviytymään lähes mahdottomista tilanteista. Hän on myös taitava taktikko, mutta se tieto ei ole monen tietoon vuotanut. Tony osaa taistella hyvin Iron Man -asussaan (Malli 51) ja hallitsee myös tuliaseiden käytön kiitettävästi. 
 
Alkuperä: Marvel Comics
 
Muuta: Tony joutui terroristien vangiksi jokunen vuosi taaksepäin. Kaappaamisen yhteydessä pommista iskeytyi sirpaleita hänen rintaansa. Kaikkia sirpaleita ei saatu poistettua, vaan ne kulkeutuivat hitaasti kohti hänen sydäntään. Siksi Tonylla on rinnassaan kaarireaktori, jossa toimiva magneetti pitää sirpaleet poissa hänen sydämestään. Reaktori toimii myös Iron Man -asun energialähteenä.
 
Rezik: Ei
 
Roolipelaaja: Dementor
 
 
~o~
 

Nimi: Brigitte Lindholm

Kutsumanimi: Brigitte

Ikä: 23 vuotta

Sukupuoli: Nainen

Liittouma: Izvor

Asema: Muut/Teknikko

Theme: #NerdOut - Born for this 

Kuva:

Haarniskan kanssa: *Klick*

Kilpi: *Klick*

Normaaleilla vaatteilla: *Klick*

Luonne: Ruotsalaissyntyinen nainen on aina valmis auttamaan ja laittamaan muut itsensä edelle. Häntä voisi verrata ylihuolehtivaan äitiin joka kyselee aina toisten vointia ja parhaansa mukaan pitää muut poissa ongelmista heidän oman turvallisuutensa vuoksi. Ei koskaan kuitenkaan tee sitä ärsyttääkseen ketään. Brigitte ei ole ihminen, joka tahanomaisesti kiusoittelisi muita ja ottaa kiusaamisen hyvin vakavasti. Hän ei siedä toisten vähättelyä ja menee aina väliin tietenkin puolustaen heikompaa osapuolta. Muutenkin on järjettömiä tappeluita, sotia sun muita vastaan eikä hänen mielestään väkivalta ole ensisijainen ratkaisu kiistojen selvittelyyn. Nainen ei mielellään haluaisi vahingoittaa mitään eläviä olentoja, mutta syöksyy mukaan, jos vastapuoli on sen ansainnut tai hänen läheisensä ovat pulassa. Brigitte osaa olla ensinäkemältä hieman epäilevä muita kohtaan, mutta huomaa helposti, jos hänen epäilyksensä olivatkin turhia. Hän on puhelias ja ystävällinen kaikille sen ansaitseville, mutta ilkeille tyypeille ei haluaisi puhua ja käyttäytyy yleensä töykeämmin. Brigitteä on hankala lannistaa ja hän pysyy aina positiivisena ja reippaana ollen aina valmiina menemään. Ei pidä laiskottelusta ja haluaisi kokoajan olla tekemässä jotain oppiakseen uutta tai kehittyäkseen paremmaksi jossakin osaamassa asiassaan. Haluaa ennen kaikkea todistaa muille pystyvänsä isoihinkin tekoihin, kuten kuka tahansa muukin.

Kyvyt: Brigitte on pienestä pitäen ottanut mallia isästään ja kummisedästään. Täten hän on aina ollut kiinnostunut sepän töistä harjoitellen yhä paremmaksi ja paremmaksi isänsä, Torbjörnin, avustuksella. Hänen yhtiä töitään nuorena oli muunmuassa kissalle tehty haarniska. Reinhardt taas opetti hänelle peruskunnon ylläpitämistä ja taistelun perusteita.

Neiti osaa korjata ja takoa haarniskoja, aseita, kilpiä sun muita vaatimattomampiakin asioita täysin omin avuin. Brigitte on matkannut paljon Reinhardtin kanssa pitäen vanhemmasta miehestä huolta ja täten opetellut myös lääkintää ollakseen parempi apu helposti ongelmiin joutuvalle kummisedälleen. Ei osaa parantaa kovinkaan hyvin, mutta ensiapu onnistuu. Muunmuassa näkyvien haavojen desifiointi, paikkaaminen siteillä tai haavateipillä ja muuta yksinkertaisempaa. Mutta vakavampien haavojen hoitaminen ei onnistu eikä hän todellakaan ole mikään lääkäri.

Taistelussa hän pukeutuu tavallisimmin haarniskaansa ja aseena käyttää moukaria ja uskollista pientä kilpeään. Moukarissa on erikoinen ominaisuus, sen varsi nimittäin voi pidentyä jopa kuusi metriä sen sisällä olevan ketjun avulla. Brigitte voi täten taistella vihollisia vastaan myös vähän kauempaakin. Hänen aseellaan voi tehdä myös whip shotin, jolloin moukarin varsi pidentyy noin 20 metriä iskien edessä olevan vihollisen taaksepäin. Varsi ei kuitenkaan pysy näin pitkänä kuin vain yhden nopean iskun ajan ja sitä on muutenkin vaikeampi kontrolloida, joten whip shottia on järkevämpää käyttää vain harvoin yksittäisiin vihollisiin.

Kilpi ei ole riittävän iso suojaamaan kuin häntä itseään elleivät ihmiset ole suoraan hänen takanaan. Kilpi rikkoutuu suuresta sille teetetystä vahingosta ja kestää hetki ennenkuin sen voimat palautuvat. Brigitte voi myös korjaamalla nopeuttaa kilven uudistumista. Kilvellään hän voi tehdä shield bashin, eli yksinkertaisesti selitettynä Brigitte syöksähtää kilpensä kanssa vihollista päin ja tavallisesti normaalit vastukset tainnuttuvat kovasta iskusta hetkeksi. Hän pystyy tekemään tämän äkkinäisen liikkeen jopa kuuden metrin säteellä.

Rezik: Ei

Alkuperä: Overwatch - Videopeli

Muuta: Kotoisin Ruotsista ja omaa myös kyseisen maan aksentin. Brigitten pituus on teorisoitu olevan lähemmäs 190cm, mutta oikea pituus ei ole tiedossa. Hänen lempiruokiaan ovat donitsit ja laskiaispullat. Hänellä ja hänen kummisedällään, Reinhardtilla, on tapana käydä harjoittelun jälkeen baarissa rentoutumassa.

Brigitte Origin Story

Roolipelaaja: Aquarius

 

Turvaajat:

 

Nimi: Seeley Booth

Kutsumanimi: Booth

Ikä: 38

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: -

Kuva: *Klick*

Luonne: Booth on ihminen, joka tulee yleensä kaikkien kanssa toimeen. Mies on suojelunhaluinen partneriansa Bonesia kohtaan, ja pitää ihmiset ja muut loitolla, jotka kokee olevan Bonesille vaaraksi. Booth on vastuuntuntoinen ja oikeudenmukainen ihminen. Joissakin asioissa miehen hermot pettävät helposti, ja silloin on leikki kaukana. Miehen tunteet saattavat joskus ailahdella nopeaan tahtiin, mutta välttää sitä. Tuo on luotettava ja lojaali ystävilleen, muttei yleensä suostu puhumaan omista ongelmistaan muille. Booth omaa hyvän huumorintajun ja tuo saa useat nauramaan vitseillään tai teoillaan. Hän on älykäs ja nokkela. Suuttuessaan hän voi sanoa jotain, mitä ei oikeasti tarkoita. Yrittää yleensä olla rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa. Boothin olkapäätä vasten on hyvä itkeä, sillä tämä mies lohduttaa ystäviänsä.

Kyvyt: Booth on entinen tarkka-ampuja eikä taito ole hävinnyt. Hän on hyvä kuulustelemaan.

Rezik: Ei

Alkuperä: Bones -tv-sarja

Muuta: Booth on juurikin valittu Bonesin partneriksi ja turvaa ylensä tuota useissa tilanteissa.

Roolipelaaja: Memory

 

~o~

 

Nimi: Jesse Cardoza

Kutsumanimi: -

Ikä: 38 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: -

Kuva: *Klick*

Luonne: -

Kyvyt: Jesse on hyvässä fyysisessä kunnossa ja osaa käyttää tuliaseita hyvin.

Rezik: Ei

Alkuperä: CSI Miami

Muuta: Jesse on Juuzou Suzuyan työpari. Jesse on roolipelissä jälleen mukana vain sotaan asti, siksi kaikkia tietoja ei ole.

Roolipelaaja: Dementor

 

~o~

 

Nimi: Daiki Aomine

Ikä: 20 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Soundtrack: Let Me Burn ft. Kise

Kuva: *Klick*

Luonne: Aominea voisi varsinkin ensisilmäyksellä kutsua lähinnä ylimieliseksi ja elämään kyllästyneeksi. Hän ei kuitenkaan todellisuudessa ole pelkästään sitä. Ennen hän oli yleensä hyvinkin hyväntuulinen ja viihtyi mielellään ystäviensä seurassa. Vieläkin Aomine arvostaa ystäviensä seuraa, vaikkei näytäkään sitä enää niin selvästi. Sen jälkeen kun hänestä tuli koripallossa niin hyvä, että voitti likimain kaikki vastustajansa, hän menetti mielenkiintonsa pelaamiseen, joka oli ennen ollut hänelle kaikki kaikessa. Hän alkoi jättää harjoituksia väliin, ja hänen kasvoillaan oli lähes koko ajan sama tylsistynyt ilme. Oikeastaan juuri mikään ei jaksanut enää kiinnostaa häntä. Hänen vakio-sanonnakseen muodostuikin: ”Ainoa joka voi voittaa minut, olen minä.” Aomine tarvitseekin itselleen varteenotettavan vastustajan, ennen kuin hän jaksaa kiinnostua. Aomine on hieman lyhyt-temperamenttinen ja saattaakin hermostua monesti äkkiä, vaikka hänen kiukkunsa yleensä laantuukin nopeasti. Vaikka Aomine ei mielellään näytäkään sitä hän on hyvin suojelevainen ystäviään kohtaan ja hyvin uskollinen noille. Yleensä Aomine ei mielellään puhu sellaisista asioista kuin toisten tärkeydestä ja kiusaantuu vastaavista aiheista. Aomine on sitkeä tahtoessaan jotakin, eikä luovuta helpolla, ellei sitten kyllästy. Hän saattaa hyvinkin saada muut hermostumaan irvailullaan ja aloittaakin tappelun kohtuullisen helposti. Aomine kuitenkin (ainakin yleensä) kuuntelee ystäviensä neuvoja.

Kyvyt: Aomine on suoraan sanottuna ihan tavallinen ihminen. Hän on äärimmäisen hyvä koripallossa ja paha vastustaja. Nykyään hän on kouluttautunut Izvorin turvaajaksi ja osaa siis käsitellä aseita jonkin verran.

Rezik: Ei

Alkuperä: Kuroko No Basket (Anime & Manga)

Muuta: Aominella on kämppis nimeltä Kise.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

Nimi: Tatsuya Himuro

Kutsumanimi: Himuro, Tatsuya

Ikä: 17-vuotias

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: -

Kuva: *Klick*

Luonne: Himuro voi näyttää viileäluonteiselta nuorelta mieheltä, jolla on kypsä luonne ja käyttäytyy kun aikuinen. Hän on ystävällinen sekä kohtelias ihmisten ilmoilla, vaikkei tunteitaan ulospäin näytäkkään. Siksi hän sanookin näytävänsä tunteensa omalla tavallaan. Pelatessaan hänellä on kuitenkin ’pokerinaama’-ilme. Himuro on maltillinen persoona, eli hän ottaa asiat rauhallisesti ja harkitsevasti, eikä hätiköi paljon. Koripalloilessaan Himuro on täynnä taisteluhenkeä ja hän etsii haastetta pelatessaan. Himuro on avulias kaikille mahdollisille ihmisille, kuka tahansa tuo olisi, mutta hän valmis uhkarohkeasti myös tappelemaan jos on sellainen tilanne. Mutta Himurolla on myös ’paha puolensa’. Hän osaa olla hyvin manipuloiva sekä ovela. Hän on myös ylimielinen koripalloilessaan. Hän tulee kateelliseksi luonnostaan lahjakkaille henkilöille, sillä hän ei pidä itseään yhtä lahjakkaana kuin he. Hän myös inhoaa sitä, että vanhemmat ihmiset kohtelevat häntä kuin lasta, sekä sitä, että häntä halveksitaan. Hän on myös vaativa häntä lahjakkaammille henkilöille ja vaatii heidän käyttävän lahjojaan hyödyksi. Himuro voi suuttuessaan olla väkivaltainen ja hän voi myös purkautua itkuun.

Kyvyt: Hänellä ei ole minkäänlaisia taikavoimia, vaikka hän osaakin tehdä hyviä harhautuksia koripalloilessaan ja myös liike, jolla pallo menee torjujan käden ’läpi’ tuon torjujan silmissä, vaikka se menee tuon käden yli. Hän osaa myös käsitellä jotenkin aseita, koska hän on Izvorin yksi turvaajista.

Rezik: Ei

Alkuperä: Kuroko no Basket

Muuta: Hän on melko kuuluisa tyttöjen silmissä, sillä hän on saanut useita rakkauskirjeitä tytöiltä. Hän on myös Kagamin kämppäkaveri.

Roolipelaaja: Enderfox

 

~o~

 

Nimi: Taiga Kagami

Kutsumanimi: Kagami, Taiga, miten kukin haluaa häntä kutsua

Ikä: 16 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: Kuroko No Basuke OST - Kagami Taiga
            Kagami Taiga - On the Street

Kuva: *Klick*
          *Klick*

Luonne: Häntä saa helposti kuvailtua jo kolmella sanalla, mitkä ovat temperamenttinen, jääräpäinen ja kunnianhimoinen. Kuitenkaan Kagami ei ole niin pelottava tai paha, miltä ensinäkemältä saattaa vaikuttaa. Kagami on mukava persoona, kunhan häneen vain tutustuu. Tykkää omasta rauhasta, mutta seura ei koskaan ole pahasta ja viettää suuren osan ajastaan kuitenkin tuttujensa kanssa. Viihtyy ystäviensä ja lempiharrastustensa parissa, mutta koripallossa unohtaa helpolla, miten tärkeää tiimityöskentely on. Yrittää monesti itse saada tehtyä kaiken työn, mutta sekään ei aina tule onnistumaan ja tarvitsee muidenkin joukkueensa jäsenien apua. Yleensä pelatessaan kiihtyy kovasti ja toimii ajattelemattomasti, mutta ajan mittaan on oppinut toimimaan harkitummin ja pohtii myös siirtojensa seurauksia. Kagami ei suostu häviämään ja ottaa helposti kaiken tosissaan. On myös sen verran tulinen, että hänet saa helposti ärsyyntymään ja korottamaan ääntään. Huutaa paljon suuttuessaan, mikä taas puolestaan ärsyttää muita, tai saa nuo hiljaiseksi. Riippuu tilanteesta. Pahimmassa tapauksessa Kagami voi käydä toisiin käsiksi ajattelemattomuutensa takia. Hänet saa kuitenkin nopeasti taas järkiinsä ja tajuaa itsekkin, miten typerästi oli toiminut. Kagamilla on siis todella lyhyt pinna, minkä saa nopeasti katkeamaan. Nuorukaista ei saa millään luovuttamaan, eikä Kagamin taistelutahto katoa, vaikka hän olisikin pahasti alakynnessä. Sitä vastoin hänen sielunsa roihahtaa vain pahemmin liekkeihin. Tykkää pelata vahvoja vastustajia vastaan, eikä näe koripallon pelaamisessa mitään iloa ilman todellista haastetta. Osaa olla ennakkoluuloinen heikolta näyttäviä pelaajia kohtaan, mutta on oppinut senkin, ettei toisia kannata aliarvioida. Vaikka Kagamin vahvan ja jääräpäisen luonteen takia sitä ei niin helposti uskoisikaan, niin hän todella kunnioittaa toisia ja pyytelee anteeksi omista virheistää, jos sille on tarvetta.

Kyvyt: Kagami on pitkä ja todella lihaksikas ikäisekseen. Hänen jalkansa ovat todella vahvat ja pystyy hyppimään niiden avulla korkealle. Omistaa muutenkin hyvän fyysisen kunnon, mikä on hyödyksi koripallossa. Taitava pelaamaan koripalloa ja on monille kova vastus. On myös hyvä kokkaamaan, varsinkin currya. On oppinut käsittelemään joitain aseita Izvorin turvaajana.

Rezik: Ei

Alkuperä: Kuroko no Basket - anime & manga

Muuta: Kotoisin Amerikasta ja hänen vanhempansa asuvat siellä. Pelkää koiria ja traumat johtuvat siitä, että tuollainen on purrut häntä. Kagamilla on lähes aina kaulassaan ketju ja siinä roikkuu sormus, minkä hän sai Himurolta lapsena. Himuro on hänen kämppäkaverinsa.

Roolipelaaja: Aquarius

 

~o~

 


 Nimi: Tetsurou Kuroo

Kutsumanimi: Kuroo tai Kuro

Ikä: 18-vuotias

Sukupuoli: Mies

Liittoutuma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: Gangsta Sexy - Hollywood Undead

Kuva:

*Klick*

*Kasvot*

Luonne: Kuroo omaa rennon persoonallisuuden. Nuorukainen on siis leppoisa, hyvin huoleton ja hän osaa pitää kiinni hermostumisestaan, vaikka joskus hän saattaakin hermostua toisen ärsyttävästä käytöksestä, mutta tätä tapahtuu vähän välillä. Kuten nuoren miehen ulkonäöstä voi jo päätellä, hän myös omistaa juonikkaan luonteenpiirteen, eli hän on neuvokas ja ovela myös kiero. Tähän asiaan liittyy myös miksi Kuroota kutsutaan. Tätä pidetään noin sanotuttuna ”provokaation asiantuntijana”. Hän siis tahallaan esimerkiksi yllyttää muita ’tekemään’ negatiivisen reaktion, kuten ärsyyntymisen, suuttumisen tai jopa loukkaantumisen, Kuroo kuitenkin pyytää heiltä anteeksi, vaikkei siltä heti vaikuttaisikaan. Muuten Kuroo on ystävällinen ja ottaa kaiken välillä rauhallisesti. Kuroo on ystävänä uskollinen ja hän ei jätä rakkaita ystäviään pulaan. Hän on aina ystäviensä tukena ja vakuuttaa heille myös kuinka tärkeitä he ovat jossakin asioissa, vaikkei he olisikaan heidän itsensä mielestä. Kuroo tykkää myös viettää usein aikansa ystäviensä kanssa.

Kyvyt: Kuroo on taitava lentopalloilija, se näkyy myös Kuroon muissa taidoissa. Hänellä on hyvä refleksi ja hän myös osaa reagoida muihin ’hyökkäyksiin’ ja osaa tehdä hyviä ’huijauksia’. Izvorin turvaajana, Kuroo osaa hallita jotenkin aseita.

Rezik: Ei

Alkuperä: Haikyuu!! (anime & manga)

Muuta: Kuroo on läheinen ystävä Kenman kanssa.

Roolipelaaja: Enderfoxy

 

 

~o~

 

Nimi: Annie Leonhart

Kutsumanimi: Annie

Ikä: 20 vuotta

Sukupuoli: Nainen

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: Attack on Titan - Female Titan Theme 

Kuva:

*Klick*
*Klick*

Titaanimuoto: *Klick*
                  ja *Klick*

Luonne: Annie on omaa rauhaansa rakastava itsenäinen nainen ja yleensä syrjäytynyt muista. Harvoin hän aloittaa keskustelua kenenkään kanssa, vaikka kyseessä olisi tuttukin henkilö. Sitäkin harvemmin häntä näkee muiden seurassa hymyilemässä taikka pitämässä hauskaa. On siis apaattinen ihminen. Tästä syystä ei osaa tuntea samalla tavalla kuin useimmat muut, käyttäytyy välinpitämättömästi lähes kaikkea kohtaan, eikä osaa innostua mistään. Jos hän sisäisesti tuntee jotain, ei näytä sitä mielellään ulospäin. Välinpitämättömyydestään huolimatta pitää esimerkiksi lähikamppailusta ja on omalla tavallaan innostunut ja itsevarma sen suhteen. Näyttää myös uhkaavan luonteenpiirteensä, jos joku kehtaa solvata hänelle tärkeitä asioita tai haastaa riitaa. Arvostaa ihmisiä, jotka pitävät kiinni velvollisuuksistaan ja ovat oikeudenmukaisia toisia kohtaan. Ei epäröi näiden oikeudenmukaisten ihmisten puolustamista, jotka taistelevat unelmiensa saavuttamiseksi. Annie itsekin on uskollinen tehtävilleen, eikä anna minkään tulla tielleen yrittäen aina parhaansa. Toisten tappaminen ei ole mikään ongelma, vaikka siitä voikin seurata hänelle omantunnon tuskia, eikä kestä nähdä tuttujensa kuolemaa. Hän auttaa mielellään lähimmäisiään ja haluaa olla heitä kohtaan hyvä. Vähän laiskasta luonteestaan huolimatta Annie on yllättävän älykäs ja miettii asiat aina tarkasti loppuun. Hän kiinnittää pieniinkin yksityiskohtiin huomiota, jos sille on tarvetta, ja osaa päätellä asioita vähäisistäkin johtolangoista. Huono muodostamaan ihmissuhteita, eikä halua vaivautua ystävystymään kenenkään kanssa tai hankkimaan tiivistä sidettä kehenkään. Hänen ainoat ystävänsä taitavatkin olla Reiner ja Bertolt, jotka nainen on tuntenut jo monia vuosia.

Kyvyt: Hän on pienestä pitäen opetellut lähitaistelua ja päihittää siinä kenet tahansa. Omaa voimaansa hän ei kuluta vastustajiinsa vaan käyttää heidän omaa voimaa heitä itseään vastaan. Raa'an voiman käytön sijasta hän siis taktikoi ja puolustautuu. Annie on myös terävä päästään osaten päätellä asioita ja miettiä niiden seurauksia. Taitava käyttämään 3DMG- laitteistoa liikkumiseen ja taistelemiseen.

Kaikista merkittävin kyky hänellä on titaaniksi muuttuminen. Hän voi muuttua 14 metriseksi naarastitaaniksi haavoittuessaan jotenkin. Sillon häntä ei voi juurikaan tappaa muutakuin viiltämällä niskan auki tarpeeksi syvältä. Titaanina ollessa hänen kehonosansa palautuvat entiselleen vahingoittuessaan(toimii tosin myös ihmisenä), mutta haavoittuessaan monesta kohdasta hän pystyy keskittämään parannuksen tiettyyn kohtaan tarvittaessa. Annie voi myös kovettaa kehoaan kristallin kovaksi joistain kohdista väliaikaisesti.

Rezik: Kyllä

Alkuperä: Shingeki no Kyojin - Anime & Manga

Muuta: Omistaa sormuksen, jonka on sivussa pieni terä ja sen saa painamalla esiin. Terä on tarkoitettu hänen itsensä haavoittamiseen, jotta hän voisi muuttua titaaniksi. Reinerin ja Bertoltin turvaaja.

Roolipelaaja: Aquarius

 

~o~

 

Nimi: Marco Bott

Ikä: 20 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: -

Kuva: *Klick

ja *Klick*

Luonne: Marco on ystävällinen ja epäitsekäs persoona, joka laittaa muiden tarpeet omiensa edelle. Hän on luonteeltaan idealisti ja yrittää nähdä maailmassa ja muissa parhaat puolet. Marco on myös yleensä hyvin kärsivällinen, eikä menetä malttiaan helposti hankalissakaan tilanteissa. Hän on pelätessäänkin yleensä kykenevä työntämään pelkonsa syrjään ja pysymään kohtuullisen tyynenä ja toimintakykyisenä peloistaan huolimatta. Marco on hyvä ihmistuntija ja osaakin lukea muita hyvin. Juuri Marcon empatiakyky sekä sosiaaliset taidot tekevät hänestä hyvän ryhmässä toimijan. Marco tuleekin lähes kaikkien kanssa toimeen ja toimii yleensä ryhmän sovittelijana, ratkoen mahdollisia riitoja ja konflikteja. Marco on myös yleensä taisteluissa se, joka pyrkii rauhoittamaan muita. Ongelmatilanteissa hän pyrkii yleensä aina ratkaisemaan asiat puhumalla, kuten kaiken muunkin, mikäli mahdollista. Marco on lähes aina hyväntuulinen ja hänet näkeekin usein hymyilemässä, hän ei kuitenkaan ole millään muotoa ylipirteä ja hän on kyllä vakava kun sitä tarvitaan.

Kyvyt: Marco kykenee käyttämään 3DMG-laitetta taisteluun ja liikkumiseen (Three Dimensional Maneuver Gear). Hän on myös erityisen hyvä työskentelemään ryhmässä sekä on hyvä tekemään nopeita päätöksiä paineen alla. Marco osaa myös lähitaistelua, sekä on kohtuullisen ketterä liikkeissään.

Rezik: Ei

Alkuperä: Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) manga & anime

Muuta: Marco on 178 cm pitkä. Hän on Jean Kirsteinin läheinen ystävä.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

Nimi: Jean Kirstein

Ikä: 19 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: -

Kuva: *Klick*

Luonne: Jean on hyvin käytännöllinen ja aloitekykyinen ihminen. Hän on hyvin suorapuheinen tilanteessa kuin tilanteessa, mikä yhdistettynä hänen hetkittäiseen äkkipikaisuuteensa yleensä johtaa yhteenottoihin muiden kanssa. Vaikka Jean onkin toisinaan hyvin äkkipikainen, on hän perusluonteeltaan maltillinen. Nuori mies ei esimerkiksi altista itseään turhaan vaaroille, vaan pyrkii välttämään tarpeettomia riskejä. Vaikka Jean antaakin itsestään hyvin itsekeskeisen vaikutelman, pitää hän silti tovereidensa henkiä todella arvokkaina ja olisikin valmis vaarantamaan henkensä yhteisen hyvän vuoksi. Jean on älykäs ja osaa arvioida tilanteita todella nopeasti, kyeten sen ansiosta tekemään taktisesti viisaita päätöksiä. Omien puutteidensa vuoksi Jean ymmärtää muita hyvin ja pystyykin sen vuoksi toimimaan usein oikein.

Kyvyt: Jean on erittäin taitava käyttämään 3DMG-laitettaan. Hän osaa lähitaistelua jonkin verran. Jean on myös hyvä muodostamaan laajan kuvan tilanteista ja pystyy tekemään järkeviä päätöksiä paineen alla.

Rezik: Ei

Alkuperä: Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) manga & anime

Muuta: Marcon läheinen ystävä. Jean on 175 cm pitkä.

Roolipelaaja: Dementor

 

~o~

 

Nimi: Reinhardt Wilhelm

Kutsumanimi: Reinhardt, Rein

Ikä: 61-vuotias

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Turvaaja

Theme: Sabaton - The Last Stand

*Klick*

Kuva: *Klick*
            *Armor*
           *Klick
           *Klick


Luonne: Reinhardt on viisas ja hyväsydäminen vanha mies jolla on hyvä huumorintaju. Hän on oikeudenmukainen eikä tapa ketään ilman hyvää syytä. Reinhardt on myös hyvin maltillinen eikä tee hätiköityjä johtopäätöksiä. Huomaa, että Izvorin turvaaja on muuttunut paljon ottaen huomioon millainen hän oli nuorempana. Itsepäinen hurjapää joka teki oman mielensä mukaan eikä ollut kuulevinaankaan muiden käskyjä tai kehotuksia. Reinhardtin sai muuttumaan läheisen taistelutoverin kuolema jonka hän oli tavallaan itse aiheuttanut toimimalla oman, typerän mielensä mukaan.
Reinhardt on todella kovaääninen ja puhuu melkeinpä koko ajan 'huutaen'. Se voi olla muiden mielestä ärsyttävää, koska turvaaja on todellakin sitä äänekkäintä sorttia. Miehen nauru varsinkin on todella kuuluva ja sen pystyy helposti kuulemaan pitkänkin matkan päähän. Saksalainen vanhus on rohkea eikä epäröi auttaa ystäviään tai muitakaan tiukan paikan tullen. Tällöin hän ottaa tilanteen enemmän kuin tosissaan ja voisi jopa uhrata henkensä heidän puolestaan, jos olisi pakko.
Reinhardt on kaikkien kaveri eikä hän arvostele muita ulkonäön tai olemuksen perustein. Hänen ei ole melkein milloinkaan nähty suuttuvan kenellekkään, mutta suuttuessaan ei tee muuta kuin puhuu vähän tiukemmin kuin yleensä. Suuttuminen tälle ihanalle vanhukselle on kuitenkin todella harvinaista.

Kyvyt: Reinhardtilla on kestävä haarniska jonka selän yläosassa on rakettimoottori, jolla hän pystyy syöksymään nopeaa vauhtia eteenpäin noin 55m kerrallaan. Syöksyessään Reinhardt tekee valtavasti vahinkoa osuessaan johonkin/johonkuhun riippuen tietenkin kuinka hyvin osuu vastustajaan tai asiaan edessään.
Vanhalla miehellä on aseenaan Rocket Hammer eli vasara jonka toisessa päässä on rakettimoottorit. Sekin tekee paljon vahinkoa osuessaan vastustajaan varsinkin, jos rakettimoottorit ovat käynnissä. Reinhardt ei pärjää kaukotaisteluissa kovinkaan hyvin, mutta hän pystyy vasaraansa heilauttaen luomaan voimakkaan liekehtivän paineaallon joka on niin voimakas, että pystyy jopa tappamaan sillä kauempanakin olevan vihollisen.
Rocket Hammerilla pystyy tekemään myös hieman erikoisemman iskun. Iskua kutsutaan Earthshatteriksi. Reinhardt lyö vasaransa sen rakettimoottoreita käyttäen maahan jolloin se saa aikaan lievän maanjäristyksen, ja vahingoittaa sen kantamalla olevia vihollisia. Iskun kantama on 20m.
Reinhardtilla on valtava kilpi, jolla hän pystyy suojaamaan itseään sekä muita hänen kanssaan olevia. Kilpi kestää tietyn verran iskuja. Kilven alkaessa säröilemään tietää, ettei se kestä enää kauaa. Viimein se särkyy sirpaileksi ja Reinhardtin täytyy odottaa hetken, että kilpi latautuu jotta sitä pystyy käyttämään uudelleen. Kilpeä käyttäessään mies ei pysty hyökkäämään.

Rezik: Ei

Alkuperä: Overwatch

Muuta: Reinhardt on noin 223cm pitkä ja hänellä on vasemman silmän päällä arpi. Hän rakastaa currywurstia sekä olutta. Suoraansanoen myös fanittaa David Hasselhoffia. Reinhardt on Brigitten kummisetä. Joka kerta harjoittelujen jälkeen tämä kaksikko lähtee käymään baarissa.
Reinhardt on saksalainen ja sen kuuleekin hänen aksentistaan.

Roolipelaaja: Muffari

 

 

Muut:

 

Nimi: Temperance Brennan

Kutsumanimi: Bones

Ikä: 34 vuotta

Sukupuoli: Nainen

Liittoutuma: Izvor

Asema: Muut

Theme: -

Kuva: *Klick*

Luonne: Bones saattaa vaikuttaa ulospäin jopa hieman viileältä, vaikkei nainen todellisuudessa ole sitä. Viileä vaikutelma tulee siitä, ettei hän mielellään kuuntele tunnepohjaisia aavistuksia vaan tekee kaikki johtopäätelmät tieteen kautta. Hän onkin todella rationaalinen ja tietää monenlaisista asioista, vaikkei olekaan mitenkään ”nero”. Älykäs Bones kuitenkin on tietyllä tasolla ja hänen osaamiseensa voi luottaa. Hän on tarkka ja kärsivällinen. Bones ei aina tiedä miten ilmaista tunteitaan, ja sulkeutuu toisinaan kuoreensa. Bones on yleensä ulospäin melko ystävällinen ja hän saattaa toisinaan möläyttää muita ärsyttäviä asioita, tai tehdä turhan tarkkoja johtopäätöksiä. Hän on monissa sosiaalisissa tilanteissa hieman kömpelö ja koska hän ei aivan ymmärrä kaikkia tunneasioita (ylipäätään sellaisia asioita joita ei voi tieteen avulla määritellä), niinpä hänen normaali lausahduksensa onkin: ”En tiedä mitä se tarkoittaa.” Voisikin sanoa että Bonesin älykkyys ulottuu lähinnä tieteen alueelle, tunnepuolella ja sosiaalisissa tilanteissa hän tarvitseekin joskus hieman korjaamista tai opastusta. Hän ei samasta syystä usko myöskään mihinkään jumalaan. Bones on ystävänä hyvin luotettava ja uskollinen. Hänen rakastuessaan tunteiden myöntämiseen voi toisinaan mennä hetki mutta joskus hän voi olla vähän liiankin suorasukainen. Bones innostuu helposti uusista asioista ja vaatii aina päästä mukaan ”kenttätyöhön”. Hän saattaa innokkuutensa takia joskus jopa joutua pulaan. Hän on välillä jopa uhkarohkea. Bones ei pidä siitä että hänen työtään tärvellään.

Kyvyt: Bones on älykäs ja taitava tutkimaan ihmisten jäännöksiä, erityisesti luita. Bones osaa myös itsepuolustusta, ja hänellä on laajat tiedot mm. eri kulttuureista.

Rezik: Ei

Alkuperä: Bones -tv-sarja.

Muuta: Bones toimii Izvorissa niin sanottuna kuolinsyytutkijana/antropologina. Hän tutkii löydettyjen kuolleiden Rezikien ruumiit samoin mahdollisesti murhatut Izvorin jäsenet. Jos jonkun ihmisen murhasta epäillään Rezikiä, Bones tutkii yleensä silloinkin tapausta. Vanhat jäännökset ovat hänen erikoisalaansa, ja hän ottaa monesti apua tuoreempien ruumiiden kanssa, sillä luut ovat hänen ensisijainen osaamisalansa.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

Nimi: Shinra Kishitani

Kutsumanimi: Shinra

Ikä: 24 vuotta

Sukupuoli: Mies

Littouma: Izvor

Asema: Muut

Soundtrack: Character Song - Diamonds [Shinra Kishitani]

Kuva: *Klick*

Luonne: Shinra on luonteeltaan päällisin puolin melko ylienerginen ja pilaileva. Hän heittelee joka väliin typeriä vitsejä ja on yleensä melko huolettoman oloinen ja vaikuttaa olevan kykenemätön kokonaan vakavaan keskusteluun. Hän innostuu herkästi. Shinra on kiinnostunut tutkimaan kaikkea epätavallista, erityisesti rezikejä. Hän on kuitenkin hieman ristiriitainen persoona, sillä on itse rakastunut erääseen rezikiin. Hän ei hirveästi pidä renoista, mutta on kiinnostunut siitä miten ne toimivat. Shinra osaa olla myös vakavampi keskustelukumppani, vaikkei siltä päällepäin vaikutakaan, niin ei kuitenkaan tapahdu kovin usein. Hän on kykenevä keskittymään työhönsä ja osaa toimia myös tohtorina. Hän toimikin niin sanottuna ”pimeänä tohtorina”, ennen liittymistään Izvoriin. Yksi syy Shinran hieman ehkä jopa häiriintyneeseen luonteeseen on varmasti hänen isänsä, joka opetti poikansa jo pienenä leikkelemään ihmisiä tutkimusmielessä, minkä tähden poika oppi pitämään sitä normaalina. Shinran mieltymyksiä voi pitää joskus hieman häiritsevinä. Hän on kuitenkin, toisin kuin voisi uskoa kykenevä tuntemaan aitoa rakkautta ja kiintymystä, eikä hän ole mikään huono ystäväkään. Vaikka Shinran suhdetta voisi luulla pinnalliseksi, hän on oikeasti kiintynyt vahvasti rezikiin, joka asuu hänen luonaan muka tutkimusmielessä, kuten hän päällisin puolin väittää. Shinra ei siis pohjimmiltaan ole oikeasti paha, hänen käsityksensä oikeasta ja väärästä on vain hänen lapsuutensa takia hieman vääristynyt. Hän osaa olla huomaavainenkin ja osaa taitavasti tulkita luonaan asuvan rezikin mielialoja, vaikka tuo on Dullahan, eikä tuolla sen tähden ole päätä. Shinran huomautukset saattavat välillä vaikuttaa jopa hieman pervoilta joidenkin korviin, mutta todellisuudessa häntä eivät kiinnosta muut naiset kuin Celty.

Kyvyt: Shinra on kykenevä toimimaan lääkärinä ja osaa käytellä taitavasti skalpellia. Hän on kohtuullisen älykäs ja taitava lukemaan luonaan asuvan Dullahanin mielialoja.

Rezik: Ei

Alkuperä: Durarara - anime

Muuta: Shinra toimii Izvorissa kiinni jääneiden rezikien tutkijana ja hän suorittaa noilla erilaisia kokeita. Shinra on toiminut aikoinaan ”pimeänä tohtorina” ja toimii sellaisena itseasiassa välillä vieläkin. Hänet pyydetään siis joskus käymään rezikien luona, eikä izvorilaisilla ole siitä aavistustakaan. Shinra on rakastunut luonaan asuvaan dullahaniin, Celtyyn.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

Nimi: Juuzou Suzuya

Ikä: 19 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Muut

Kuva: *Klick*
               *Quinque*

Luonne: Juuzou oli ennen melko normaali, mutta erään ghoulin kasvatuksen jälkeen hän ei enää tunne pelkoa, kipua eikä hänellä ole moraalia. Hänen ohjaajanaan toiminut Yukinori Shinohara on kuvaillut häntä ongelmalapseksi. Juuzou vaikuttaa päällepäin yleensä todella lapsekkaalta/lapselliselta ja leikkisältä, siitä huolimatta hän on kuitenkin äärimmäisen väkivaltainen ja häiriintynyt. Juuzou ei tunne lainkaan sellaisia käsitteitä kuin empatia tai moraali. Hän on ylivilkas eikä mielellään pysy kauaa paikallaan. Juuzoun ajattelu on melko lapsekasta ja yksinkertaista, eikä hän oikeastaan osaa kokea kovinkaan monia tunteita. Hän ei pelkää tappaa, ja lähinnä nauttii siitä. Juuzou kuvailee tappamistyyliään ”siistiksi”, ja on hyvin ylpeä siitä että tappaa ilman turhia liikkeitä ja mahdollisimman tehokkaasti. Juuzou kuitenkin saattaa välillä ”leikitellä” saalillaan, ja yleensä nauraa samalla. Juuzou innostuu hyvin herkästi ja on utelias kokeilemaan uusia asioita. Koska Juuzoulta puuttuu kyky ymmärtää tunteita, hän on valmis kohtaamaan kenet tahansa vastustajan, huolimatta siitä kuinka vaarallisia nuo ovat. Juuzou ryhtyykin ennemmin sooloilemaan kuin toimii yhteistyössä muiden kanssa. Tämän kaiken sekopäisyyden alla Juuzoussa on kuitenkin jäljellä ripauksia vanhasta itsestään, ja hän kykenee vielä tuntemaan jonkinlaista kiintymystä/rakkautta läheisiään kohtaan ja suree tai raivostuu, mikäli menettää nuo. Nämä piirteet tulevat esille vain hyvin, hyvin harovoin, mutta tappamalla Juuzoulle tärkeän henkilön hänet saa heilutettua tasapainosta (jos hänellä ylipäätään on sellaista), millä saattaa olla vaaralliset seuraukset. Mikäli Juuzou kokee kiintymystä jotakuta kohtaan, hän ei yleensä itsekään tunnista tunteitaan. Juuzou kaipaa työparikseen, jonkun tasapainoisen ja rauhallisen, joka on kärsivällinen ja hillitsee hänen temperamenttiaan.

Kyvyt: Juuzou on todella ketterä ja kykenemätön tuntemaan kipua tai pelkoa, minkä tähden hän onkin valmis kohtaamaan minkä tahansa vastustajan. Hän on erityisen ylpeä ”siististä” tavastaan tappaa. Juuzou on erikoistunut ghoulien metsästämiseen ja hänellä on sitä varten pitkä, hieman sahalaitaista viikatetta muistuttava Quinque (ase jolla ghoulin voi tappaa), joka on tehty Jason -nimisen ghoulin Kagunesta.

Rezik: Ei

Alkuperä: Tokyo Ghoul – anime & manga

Muuta: Juuzou on entiseltä nimeltään Rei Suzuya. Big Madam nimellä kulkenut ghouli piti häntä vankina ja kasvatti häntä toimimaan ghoulien huvituksena ja tappamaan muita. Toistuvien rangaistuksien seurauksena hän turtui kivulle ja pelolle. Madam nimesi Rein Juuzouksi ja tahtoi pitää tuon nuorena ja tyttömäisenä, minkä seurauksena hänet kastroitiin. Juuzou tuskin muuten olisi mukana Izvorissa, mutta hän on sen verran lahjakas metsästämään ei-toivottuja rezikejä ja ghouleja, että hänen on annettu jäädä.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

Nimi: Ryōta Kise

Kutsumanimi: Kise

Ikä: 20 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Muut

Theme: -

Kuva: *Klick

Luonne: Kise on pirteyden perikuva. Hän ei huolehdi juuri mistään ja on missä tilanteessa tahansa positiivinen. Hän on avulias ja on myös mukaanlähtevä. Kise haluaa olla kaikkien ystävä ja tulee myös heidän kanssaan toimeen, lukuunottamatta ihmisiä, jotka ovat aina vihaisia. Kise saattaa olla hieman lapsellinen, mutta hänellä on myös huumoria. Mutta jos hänet haastaa koripallo-otteluun, hän ottaa haasteen tosissaan ja haluaa voittaa vastustajansa. Mutta jos hän häviää jollekkin tutulleen, hän voi pettyä ja purkaantua itkuun voitontahtonsa takia. Kise ei silti luovuta, ja on valmiina aina uusiin haasteisiin. Kise välittää ystävistään ja on aina heidän tukenaan. Kise ei ole melkein koskaan vihainen, eikä suutukaan nopeasti, ellei häntä haukuta, joka voi saada Kisen närkästymään mutta hänen vihansa laantuu. Kise voi olla myös kylmäsydäminen, jos hän kohtaa henkilön jota hän oikeasti vihaa.

Kyvyt: Kisen kyky on se, että hän voi kopioida muiden koripalloliikkeitä.

Rezik: Ei

Alkuperä: Kuroko no Basket

Muuta: Kise työskentelee mallina, mutta vapaa-ajallaan hän pelaa koripalloa. Hänellä oli tyttöystävä, mutta tuo jätti Kisen hänen hävittyään Haizaki-nimiselle koripalloilijalle.

Roolipelaaja: Enderfox

 

~o~

 

Nimi: Jake English

Kutsumanimi: Jake

Ikä: 16 vuotta

Sukupuoli: Mies/poika

Liittouma: Izvor

Asema: Muut

Theme: Homestuck - Emerald Terror Extended

Kuva: *Klick*

          *Klick*

Luonne: Jake rakastaa seikkailemista ja kaikenlaista menoa. Jos hän ei ole kotonaan tietokoneen tai elokuvien ääressä, niin luultavasti Jaken löytää ulkoa. Hän rakastaa yli kaiken raunioita, antiikkia, viidakoita ja luolia. Ja vielä sitäkin enemmän niiden tutkimista. Hän ei lähde koskaan minnekkään ilman elektroniikkaa, millä pitää yhteyttä ystäviinsä ja muihin ihmisiin. Vaikka Jake onkin huono sosiaalisilta taidoiltaan ja on usein vaivautunut muiden seurassa, niin hänen mielestään kaikki on hauskempaa ystävien kanssa. Ei useasti osallistu keskusteluun porukassa, mutta puhuu kyllä, jos aihe on kiintoisa, hän haluaa kysyä jotain tai joku puhuu hänelle. Jaken saa helposti nolaantumaan ja hän punastelee paljon. On vähän hidasjärkinen, jonka takia ei tajua asioita heti tai sitten ymmärtää ne helposti väärin. Hän on aina tukemassa ystäviään, vaikka nuo olisivatkin olleet epäoikeudenmukaisia häntä kohtaan. Jake ei voi kuitenkaan koskaa unohtaa sidettään noihin. Jos jotain pahaa tapahtuu jollekkulle tai hänelle itselleen, niin hänelle nousee helposti kyyneleet silmiin. Hän yrittää kaikesta huolimatta aina olla rohkea. Vaikka osaa olla pelkurimainenkin ja säikähtää helpolla, niin hän on täysin erilainen, jos joku on todellisessa vaarassa. Silloin Jake on itsevarma ja voi uhrautua toisten puolesta ilman katumusta. Eläimistä ei niinkään välitä ja tappaa nuo epäröimättä, jos jokin elukka tulee tielle. Saattaa myös säikähtäessään tappaa jonkun. Kuitenkin voi tuntea sääliä eläimiä kohtaan, vaikkei noista pidäkkään. Hän on yleensä hyvin kohtelias muille ja pahoittelee ilman syytäkin.

Kyvyt: Jake omistaa kaksi pistoolia ja hän osaa käsitellä muitakin yksinkertaisia aseita hyvin, kuten veitsiä, sapeleita ym. Hän on viettänyt paljon aikaansa luonnossa, kiipeilemässä ja hyppimässä aina ties missä. Hänellä on siis hyvä yleiskunto.

Rezik: Ei

Alkuperä: Homestuck - nettisarjakuva

Muuta: Hän on allerginen pähkinöille, joten ei siedä niitä lainkaan. Rakastaa luontoa, toiminta-, seikkailu- ja fantasialeffoja, kuten myös pääkalloja, aseita ja kaikkea seikkailuun liittyvää. Jakella on brittiaksentti.

Roolipelaaja: Aquarius

 

~o~

 

Nimi: Maria Sarushima

Kutsumanimi: Maria

Ikä: 17-vuotias

Sukupuoli: Nainen

Liittoutuma: Izvor

Asema: Muut

Theme: -

Kuva:

*Klick*

*Kasvot*

Luonne: Maria on usein intohimoinen ja myös erittäin ystävällinen nuori nainen, joka on harvoin nähty olevan huonolla tuulella, tämä tarkoittaa myös sitä, että hänen kanssaan on helppo aloittaa keskustelu ja hänen seurassaan on helppo olla. Mutta nuori nainen on myös flirttaileva, eli hän antaa välillä sellaisia kommentteja miespuolisille henkilöille, ja nuori nainen myös toivoo rakastuvansa johonkuhun. Maria on myös kiintynyt ystäviinsä ja hän osoittaa sen halaamalla heitä tai jopa suutelemalla. Nuori naisen mukavan persoonan ja mielyttävän ulkonäön myötä, hän kiinnittää huomioita muiden silmissä. Marian toisenlainen piirre on se, että kun hän omisti vielä noitamaisia voimia, hänen nähdessään näkyjä tulevaisuudesta, jotka olivat hänen aiheuttamiaan, hän noin sanotusti sulki itsensä kotiinsa, ettei tämä näky toteutuisi. Hän ei myöskään silloin pyytänyt apua muilta, mutta koska hän menetti voimansa, hän ei enää sulje itseään kotiinsa.

Kyvyt: Nuorella naisella oli yliluonollisia kykyjä, että hänen suudellessaan jotakuta, hän näki lyhyen pätkän henkilön tulevaisuudesta, mutta Maria menetti voimansa.

Rezik: Maria oli rezik, mutta kun hän menetti voimansa, eli häntä ei voi sanoa enää rezikiksi.

Alkuperä: Yamada-kun to 7 nin no majo (anime & manga)

Muuta: Hän työskentelee mallina ja hän harrastaa cheerleadingiä.

Roolipelaaja: Enderfox

 

~o~

 

Nimi: Hange Zoë

Kutsumanimi: Hanji

Ikä: Noin 30-vuotias

Sukupuoli: Naine

Liittoutuma: Izvor

Asema: Muut

Theme: -

Kuva: *Klick*
          *Klick*

Luonne: Hange ei ole sellainen henkilö, miltä hän voi aluksi vaikuttaa muiden silmissä. Hänen ulkonäkönsä saattaa hämätä, esimerkiksi siinä, että häntä voi luulla teräväksi ja rauhalliseksi naiseksi, mutta hän ei todellisuudessa ole sitä, vaikka nainen onkin viisas muutenkin. Hange on erittäin hyperaktiivinen persoona, jolla riittää intohimoa kaikkeen, myös pirteyttä, kuten myöskin äänekkyyttä. Hän on kiinnostunut kaikesta, varsinkin sellaisista asioista, jotka saavat aikaan vaarantilanteen. Nainen siis henkensä kaupalla menee kokeilemaan vaaraallisia asioita saadakseen uutta tietoa. Nämä naisen piirteet saattavat myös antaa muille kuvan hänestä, että hänellä on ruuvit löysällä päässään. Yksi hänen kiinnostuksen kohteista on yliluonnolliset olennot, kuten esimerkiksi rezikit. Hän suorastaan rakastaa niiden tutkimista, ja hänestä tulee myös paljon tunteellisempi niiden seurassa, vaikka hän saattaakin nauttia niiden kärsimyksestä tai jopa aiheuttaa sitä heille. Näissä tilanteissa nainen voi itkeä aiheuttaessaan noille kipua tai jopa karjua vihasta. Vihastuessaan Hange on muiden mielestä pelottava. Hange kyllä osaa olla vakavissa tilanteissa rauhallinen ja hän antaa mielellään omia mielipiteitään tärkeisiin asioihin. Hänellä on myös tapana keskustellessaan kertoa asiansa pitkästi ja yksinkertaosesti, joka ei saata kiinnostaa muita. Hange myös välittää syvästi ihmiskunnasta ja ottaa asian hyvin vakavasti sen jos ihmiskunta olisi vaarassa.

Kyvyt: Hange omistaa (kuten Levikin) Three Dimensional Maneuver Gearin, jolla hän kykenee vaijereiden avulla 'lentämään' ympäriinsä jossa on jotain mihin vaijeri voi kiinnittyä.

Rezik: Ei

Alkuperä: Attack on Titan

Muuta: Hän tykkää seurata Izvorissa vangiksi saatujen rezikien tutkimista. Hange myös välillä työskentelee Izvorin johtajan, Levi Ackermanin kanssa, sillä kaksikko tuntevat toisensa hyvin.

Roolipelaaja: Enderfox

 

~o~

 

Nimi: Natalia Alianovna ”Natasha” Romanoff

Kutsumanimi: Natasha Romanoff/Black Widow (Mustaleski)

Ikä: noin 30 vuotta

Sukupuoli: Nainen

Liittouma: Izvor

Asema: Muut/(vakooja)

Theme: -

Kuva: *Klick*

Luonne: Natashan luonnetta ei ole mitenkään helppo kuvailla yksiselitteisesti. Hän on koko ikänsä huijannut ihmisiä ja osaa vakuuttavasti esittää täysin erilaista persoonaa kuin todellisuudessa on. Hyvin paljon tilanteesta riippuukin miten Natasha käyttäytyy. Hän saattaa olla flirttaileva, ystävällinen tai esittää pelokasta – mikä vain luonnistuu. Natasha avautuu yleensä vain kaikkein luotetuimpien ystäviensä seurassa eikä heitä ole monia. Hänet on pienestä pitäen koulutettu taitavaksi vakoojaksi ja salamurhaajaksi, eikä hän luota ihmisiin helposti. Useimmiten Natasha on viileän asiallinen ja hoitaa hänelle uskotut tehtävät huolellisesti. Ystäviensä seurassa Natashasta löytyy kuitenkin huumoriakin ja hän omaa hieman sarkastisen huumorintajun. Hän on myös hyvin lojaali läheisilleen. Natasha suoriutuu haastavista ja joskus järkyttävistäkin tilanteista tehokkaan asiallisesti ja hän saattaa vaikuttaa joskus jopa tunnekylmältä tai pelottomalta, vaikkei todellisuudessa ole sitä.

Kyvyt: Natasha on taitava vakooja ja salamurhaaja. Hän hallitsee lukuisien erilaisten aseiden käytön ja osaa myös useita kamppailu- ja itsepuolustuslajeja. Natasha osaa myös jonkin verran käsitellä tietokoneita ja tekniikkaa sekä osaa ajaa lukuisia erilaisia ajoneuvoja. Natashalla on oma varustesetti, johon kuuluu muutama erikoisesti häntä varten valmistettu ase.

Rezik: Ei

Alkuperä: Marvel

Muuta: Natasha on kyvykäs vakooja ja toimii tällä hetkellä vakoojana Elyanissa. Vain harvat Izvorissakaan tietävät hänen työnkuvaansa.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

Nimi: Bertolt Hoover

Kutsumanimi: Bertolt (Bertl)

Ikä: 20 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Muut

Theme: Shingeki no Kyojin - Colossal Titan

Kuva: *Klick*

ja *Klick*

Titaanimuoto: *Klick*

Luonne: Bertolt on yleensä hiljainen ja pitää itseään melko heikkotahtoisena, sanoen seuraavansa helposti yleistä mielipidettä. Bertolt kuuntelee keskusteluita useammin kuin osallistuu niihin, vaikka vastaa kyllä kysyttäessä. Hän onkin niin huomaamaton kuin 192 senttisen on mahdollista olla. Bertolt pitää itseään melko lailla pelkurina, vaikkei sellainen täysin olekaan ja pitää itseään melko pienessä arvossa. Hiljaisuutensa vuoksi Bertolt onkin melko rauhallinen ja kykenee yleensä säilyttämään malttinsa melko hyvin. Hän myös onnistuu yleensä piilottamaan mahdollisen tuntemansa katumuksen melko hyvin. Oikeastaan Bertolt menettää itsehillintänsä kunnolla ainoastaan silloin kun hänelle rakkaita ihmisiä uhataan, yleensä kyseessä on Reiner tai Annie. Bertolt on valmis suojelemaan läheisiä ystäviään mihin hintaan tahansa ja näiden ollessa vaarassa saattaa olla hyvinkin aggressiivinen. Huolimatta siitä, että Bertolt pystyy satuttamaan muita tuntematta näkyvästi katumusta (vaikka siitä sisimmässään kärsisikin) hän ei ole julma ihminen. Pohjimmiltaan Bertolt osaa olla hyvin lempeä muita kohtaan, eikä tahdo satuttaa muita turhaan, mutta tekee sen epäröimättä, mikäli se on välttämätöntä. Bertolt kiintyy ystäviinsä vahvasti ja nuo ovat hänelle kaikki kaikessa. Mitä myötätuntoon tulee, Bertolt on kykenevä ilmaisemaan sitä vastustajilleen, osoittaen yleensä sitä, mikäli mahdollista. Bertolt on panikoi ja itkee helposti tilanteessa, jonka kokee liian uhkaavaksi tai toivottomaksi itseään tai läheisiään kohtaan. Bertolt hikoilee myös usein paljon ja näyttää tämän tähden usein jopa kiusaantuneelta. Hän toimii yleensä tasaisena järjen äänenä ystävälleen Reinerille.

Kyvyt: Bertolt on erityisen taitava käyttelemään 3DMG-laitetta taisteluun ja liikkumiseen (Three Dimensional Maneuver Gear), ja hallitseekin kyseisen laitteiston keskivertoa paremmin. Bertoltilla on myös hyvät refleksit ja hänellä on hyvät taistelutaidot.

Bertolt kykenee halutessaan muuttumaan 60 metriseksi titaaniksi. Hänen titaanimuotoaan kutsutaan nimellä Colossal Titan. Useimmat eivät ole tietoisia kyseisestä ominaisuudesta. Muuttuessaan Bertolt aiheuttaa suuren räjähdyksen, joka saattaa olla vaaraksi ympäristölle. Bertolt on kuitenkin kykenevä säätelemään räjähdyksensä voimakkuutta, ja toisin kuin useimmat titaaniksi muuttujat hänen titaanikehonsa hajoaa ilmaan, eikä jätä maatuvaa kehoa jälkeensä. Muiden titaanien tavoin Bertoltin titaanikeho on hyvin kuuma, ja saattaa aiheuttaa palovammoja. Kuten muutkin titaanit Bertolt on mahdollista tappaa vain osumalla tiettyyn kohtaan niskassa, sillä muuten hänen on mahdollista regeneroitua.

Rezik: Kyllä

Alkuperä: Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) manga & anime

Muuta: Bertolt on läheinen ystävä Annien ja Reinerin kanssa ja kantaa kaunaa Izvorille, sillä nuo ovat syypäitä hänen ystävänsä kuolemaan. Heillä onkin suunnitelma, jonka avulla pyrkivät tuhoamaan Izvorin. Bertolt on kykenevä mututumaan 60 metriseksi titaaniksi.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

Nimi: Reiner Braun

Kutsumanimi: -

Ikä: 20-vuotias

Sukupuoli: Mies

Liittoutuma: Izvor

Asema: Muut

Theme: Shingeki no Kyojin - Armored titan theme

Kuva: *Klick*

ja *Klick*

Armored Titan: *Klick*

ja *Klick*

Luonne: Reiner on oikein tulinen persoonaltaan, eikä se varmaa ole ihmekkään, sillä hän näyttää aina olevan noussut väärällä jalalla sängystään. Joten ei ole sen erityistä, jos hän korottaakin vähän ääntään ja käyttäytyy muita kohtaan vähän tylysti. Reiner osaa kuitenkin välillä olla toisia kohtaan lähes isovelimäinen. Miehessä on myös hyvät puolensa, kuten jokaisessa olennossa. Reiner on rehellinen, mutta on hyvä peittämään sen itsensä mikä oikeasti on. Hän ottaa sen vakavasti ja harkitsee pitkään, jos välttämättä haluaa kertoa jollekulle olevansa titaani, mutta mies välillä onnistuu lipsauttamaan jotain mitä ei saisi sanoa. Hän pitää tämän asian lisäksi myös velvollisuutensa täyttämisen tärkeänä osana elämäänsä ja haluaa muidenkin tekevän niin. Ja vaikka siltä mies ei vaikutakkaan, hän omaa lämpimän sydämen, ottaa muut itsensä edelle ja osaa keskustella toisille ihmisille ongelmitta. Mutta ainoat ihmiset, johon hän luottaa ovat Bertoltiin ja Annieen.
Mutta hänellä ilmenee vakavia ongelmia emotionaalisesti ja psyykkisesti, mitkä johtuvat hänen tekemisistään. Hänellä siis dissosiaattisia häiriön oireita. Näitä on ilmennyt hänen lapsuudestaan lähtien ollessaan kykenemätön kotimaansa sotilaana ja alkoi tukahduttamaan muistonsa tuntiessaan syyllisyyttä. Eli joskus hän voi unohtaa koko identiteettinsä ja muuttuu aivan eri persoonaksi. Tällöin Reiner on armottomampi ja fatalistinen sekä itseään kohtaan negatiivisempi.

Kyvyt: Reiner on omaa inhimillisesti vahvan ruumiin ja on todella taitava lähitaisteluissa. Hän on myös taitava käyttämään 3DMG-laitetta taisteluun ja liikkumiseen (Three Dimensional Maneuver Gear). Reiner omaa myös kyvyn muuttua suurikokoiseksi titaaniksi, jota kutsutaan nimellä Armored Titan. Ja hän kykenee muuttumaan takaisin ihmiseksi omasta tahdostaan. Ja kyseisesä titaaniksi muuttuja hän omaa tämän kyvyn; jos hän loukkaantuu, hänen kehonsa automaattisesti parantaa minkä tahansa haavan, mutta kykenee itse estämään tämän halutessaan. 
Armored Titan on 15 metriä pitkä ja hänen kehonsa koostuu suurimmaksi osaksi vahvoista 'kilvistä', jotka ovat kuin suojukset titaanille. Se tekee hänestä luodinkestävän ja kykenevän kestämään myös isojen asioiden päällekaatumisen. Reiner voi halutessaan löysentää tai vahvistaa kilpien liitoksia, jos hän tarvitsee lisää nopeutta tai lisää kestävyyttä iskuja vastaan sekä irrottaa kilpiään saadakseen lisänopeutta. Hän kykenee myös koventamaan sormenpäänsä ja varpaansa siihen pisteeseen, että voi kiivetä rakennuksia pitkin. Titaanina hänen heikot kohtansa sijaitsevat kyynerpäissä ja polvissa.
Reinerin titaani myös hönkii tulikuumaa höyryä suunsa kautta, mikä syntyy hänen kiinteässä ihossaan. Reiner kykenee pystyy estämään kuolemiaan useisiin otteisiin siirtämällä aivotoimintansa johonkin toiseen osaan ruumiistaan. Mutta tätä hän käyttää viimeisenä keinona, jos ei muuta pysty tekemään ja Reiner ei muista sen jälkeen mitä tapahtui.
Titaanimuodossaan hän kykenee tekemään reiän vaikka muuriin tai tuhota rakennuksia pelkästään juoksemalla niiden lävitse ja on myös erityisen vahva. Hän kykenee heittämään yhtä suuria vihollisiaankin ja kuten ihmismuodossakin hän on taitava lähitaistelussa, mutta käyttää sitä omiin kokoisiin vastustajiinsa.

Rezik: Kyllä

Alkuperä: Attack on Titan/Shingeki no Kyojin (anime & manga)

Muuta: Bertoltin ja Annien läheinen ystävä. Kantaa kaunaa Izvorille, koska joku heistä tappoi Reinerin lapsuudenystävän ja on soluttautuneena liittoutumassa.

Roolipelaaja: Ender

~o~

Nimi: Vision

Kutsumanimi: Vision, Vis

Ikä: luonnista 1 vuosi

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Izvor

Asema: Muut

Theme: Age Of Ultron Soundtrack - Vision 

Kuva: *Klick*

          *Klick*

          *Klick*

Luonne: Vision on rauhallinen, kohtelias ja ajattelee yleensä huolella ennen puhumista. Hän on yleensä päällisin puolin ystävällinen, joskin kyse on useimmiten hänen normaalista kohteliaisuudestaan. Androidi pitää arvossa kaikkia elämänmuotoja ja kannattaa rauhaa. Hän pyrkii mieluummin selvittämään tilanteet rauhanomaisesti vihollistensakin kanssa sekä välttämään väkivaltaa. Yleensä Vision yrittää ensin puhua järkeä, mutta jos muuta mahdollisuutta ei ole käyttää myös voimakeinoja. Visionilla on toisinaan vaikeuksia ymmärtää ihmisiä ja heidän tapojaan. Hänellä on tapana ratkaista tilanteita yhtälöiden ja laskelmiensa perusteella, pyrkien järkipohjaisilla ja loogisilla päätelmillä pääsemään parhaaseen lopputulokseen. Hän pyrkii edistämään niin sanottua 'suurempaa-' tai 'yhteistä hyvää ' ja pohtii aina lopputulosta. Vision saattaa joskus vaikuttaa hieman tökeröltä tai kiusaantuneelta muiden silmissä, sillä vasta opettelee elämistä ihmisten keskuudessa. Myös jotkin tunteet, kuten rakkaus hämmentävät häntä eikä hän osaa olla luonteva kaikissa tilanteissa. Vision yrittää kuitenkin ymmärtää ihmisolentoja ja on kykenevä näkemää heissä myös tietynlaista kauneutta, olkoonkin että he elävät lyhyen aikaa. Androidi on kykenevä osoittamaan myötätuntoa tarvittaessa sekä osoittamaan armoa vihollisiaan kohtaan. Yleensä kun Vision päättää jotain, hän pyrkii pitämään tavoitteistaan kiinni, mutta mikäli huomaa olevansa väärässä pyrkii muuttamaan käytöstään. Visionin ilme on yleensä melko neutraali tai vakava, mutta  kykenee kuitenkin ilmaisemaan myös iloa. Puolustaa epäröimättä niitä, joista välittää.

Kyvyt: Vision on kykenevä synteettisen rakenteensa vuoksi pienentämään tai suurentamaan oman kehonsa tiheyttä ja painoa. Lisäämällä kehonsa tiheyttä ja painoa Vision pystyy ottamaan vastaan koviakin iskuja ilman vahinkoa. Hän kykenee myös painoaan vähentämällä leijumaan ja lentämään ilmassa. Vastaavasti myös vähentämällä kehonsa tiheyttä hän kykenee kulkemaan esineiden tai vaikkapa seinien läpi. 
Otsansa jalokivestä Vision kykenee ampumaan voimakkaan energiasäteen tarvittaessa ja hän on myös epäinhimillisen voimakas.
Androidi pystyy luomaan synteettistä kudosta ja kykenee sen avulla luomaan vaatteita sekä valeasusta käyvän ulkomuodon, jonka avulla kykenee esiintymään ihmisenä.
Vision on myös poikkeuksellisen älykäs ja kykenevä hakkeroitumaan esimerkiksi joihinkin tietokoneohjelmiin. Vision on myös kohtuullisen hyvä lähitaistelussa.

Rezik: Kyllä

Alkuperä: Marvel

Muuta: Vision on androidi, jonka Tony Stark on luonnut. Hänen luomiseensa on käytetty keinotekoista orgaanista kudosta sekä vibraniumia. Hänen otsassaan on Mind Stone -niminen jalokivi. Visionin tietoisuuden luomiseen käytettiin keinoälyä. 
Hän on Izvorissa, vaikka on käytännössä rezik.

Roolipelaaja: Butterfly


~o~

 

Nimi: Kenma Kozume

Ikä: 17 vuotta

Sukupuoli: Mies

Liittouma: Erakko

Asema: -

Theme: -

Kuva:

*Klick*

*Kasvot*

Luonne: Kenma on hiljainen ja rauhallinen persoona. Hän ei juuri koskaan menetä hermojaan. Kenma yrittää olla aina mahdollisimman huomaamaton, eikä viihdy suuren ihmisjoukon keskellä kovinkaan hyvin. Hän on huono hankkimaan ystäviä, eikä helposti tutustu uusiin ihmisiin. Kenma on erityisesti aluksi hyvin lyhytsanainen ja sulkeutunut, hän antaa itsestään jopa aran vaikutelman. Kun Kenman on tuntenut kauemmin, tuo rohkaistuu enemmän, mutta lyhytsanaisuus ei silloinkaan aina katoa. Useimmiten Kenma pitää yksinolosta, tai ainakin siitä, että hänet jätetään rauhaan. Joidenkin ihmisten seura muodostaa poikkeuksen. Kenma on huolissaan siitä mitä muut ajattelevat hänestä, tai hänen mielipiteistään, siksi hän ei tahdo erottua joukosta, eikä lausua mielipiteitään ääneen. Kenma on yleensä ujo aluksi ja antaa itsestään muutenkin jopa kyllästyneen kuvan. Hän ei oikeastaan innostu kunnolla kovinkaan monesta asiasta. Kenman kasvoilla ei yleensä näykään mitään kovin äärimmäisiä reaktioita, mutta vakava ilme ja pieni hymy ovat tavallisia. Kuten sanottu, suuren joukon seura saa hänet hermostumaan, mutta asiaa auttaa, jos hän saa olla ystävän seurassa, ja näin ollen ei ole yksin muiden keskellä. Kenmalla on tapana pelata videopelejä, tavallaan ne toimivat hyvänä huomion poisviejinä muusta ympäristöstä. Kenma sanoo että hän pelaa pelejä lähinnä kuluttaakseen aikaa. Kenma on yleisesti ottaen älykäs ja taitava lukemaan ihmisiä. Hän osaa usein ennustaa asioita toisten käytöksestä ja miten nuo reagoivat, tai mitä nuo tekevät seuraavaksi. Tosin nämäkin mielipiteet Kenma pitää useimmiten itsellään. Nuorukainen nolostuu melko helposti ja pitää hiuksensa pitkinä sen tähden että hän ahdistuu, mikäli hänen näkökenttänsä on liian laaja, ja värjättynä sen tähden, että sulautuisi joukkoon entistä paremmin ja olisi huomaamaton. Hän inhoaa fyysistä väsymystä.

Kyvyt: Kenma on taitava lukemaan ihmisiä ja ennustamaan heidän tekemisiään. Kenma on hyvä pelaamaan lentopalloa ja on pelipaikaltaan passari.

Rezik: Ei

Alkuperä: Haikyuu!! (manga & anime)

Muuta: Hyvä ystävä Kuroon kanssa.

Roolipelaaja: Butterfly

 

~o~

 

 

 

 

 
©2019 Legendat - suntuubi.com