Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne saa laittaa risut ja ruusut, kysymykset ja muut mieltä askarruttavat asiat. Mainoksille on kuitenkin ihan oma paikka, joten niitä ei tänne kiitos.

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Angelo
Kotisivut: http://ogygia.boards.net/

26.07.2017 13:23
Hei! Tulin kysymään kävisikö teille linkinvaihto The Secrets And Revenge RPG:n kanssa? Vastaus vieraskirjaamme, kiitos. :3

Vastaus:

--->

~Dementor


Nimi: Josette
Kotisivut: http://leijonaharja.suntuubi.com/

19.05.2017 00:34
Sopisiko linkinvaihto? :)

Vastaus:

--->

~Dementor

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://www.valkeaataikaa.com/

10.10.2016 10:25
Hei vain!
Tulin ilmoittelemaan semmoista että poistan linkinvaihdot käytöstä roolipelistäni, koska en ole kokenut että niistä olisi mitään sen suurempaa aktuaalista hyötyä ja nyt sivujen siistimisen ja yksinkertaistamisen ohessa linkinvaihtosivukin sitten poistuu. ValkeanTaian linkin saa poistaa listoilta. x)

Ystävällisin terveisin,
ShadowKIro

Vastaus:

Asia selvä ^^

~Dementor

Nimi: Gaapriel

16.02.2016 20:40
Mun täytyy erota täältä koska koulu ja oma elämä painaa kovasti päälle. Oon joutunu nyt eroomaan tosi monesta ropesta nyt tänä vuonna ja en halusi erota täältäkään:/ Tallennan kuitenkin mun hahmon jos ilmestyn vielä paikalle:) Toivottavasti ainakin;)

Vastaus:

Harmmillista kuulla :( Ymmärrän kuitenkin hyvin ja poistan hahmosi huomenna :) Olisit kyllä saanut lomaakin jos tahdot, mutta ymmärrän ettei aika riitä. Toivon sinulle hyviä jatkoja ja että toivottavasti myös palaat vielä tänne! :D

Teveisin: Butterfly

Nimi: Coraline Magie
Kotisivut: http://magwander.webs.com

29.01.2016 05:27
Kiva että linkitys sopii, lisäsin linkkinne. Toivottavasti tekin pian meidän! :)

Vastaus:

Linkki lisätty!

~Dementor

Nimi: Memory

30.11.2015 22:01
Päivitän vähän Bonnien kykyjä,mutta en jaksa luetella kaikkea, en osaa selittää, joten.. sekavaa tekstiä tulossa, kiitos puhelin. Joo, rooleissa niitä ilmenee:

Kyvyt: Bonnie on voimakas noita ja hän pystyy tekemään haastaviakin loitsuja. Hän voi aiheuttaa vaikka vain katsomalla jotakuta kauheata pääkoppa, niin pahaa kipua että voi saada helposti henkilön vajoamaan polvilleen. Hän voi liikuttaa asioita ja sytyttää tulta ja hallita vettä. Hän pystyy tekemään näkymättömyys loitsun, joka tekee hänestä ja seuralaisestaan/seuralaisistaan näkymättömän. Jos hän rasittaa itseänsä liikaa, häneltä alkaa vuotaa verta nenästä.

Vastaus:

Selvä :)

~Dementor

Nimi: riika
Kotisivut: http://levottomatrpg.suntuubi.com

20.09.2015 10:26
Hei!
Tiedustelen, että sopisiko linkinvaihto?(:
Vastausta meille päin, kiitos :3

Vastaus:

--->

~Dementor

Nimi: Sever
Kotisivut: http://varjojenriimu.net/pahkaropetus/index.html

01.09.2015 07:18
Hei vain!

Tulin kyselemään, että kävisikö linkinvaihto roolpeli Pahkaropetuksen kanssa? :). Jos käy, niin tulkaa ihmeessä rustaamaan puumerkki Pahkan viekkuun.

Oikein hyvää syksynjatkoa!

Ystävällisin terveisin,
Sever

Vastaus:

------>

~Dementor

Nimi: Hipparotta

03.08.2015 19:26
Tässä olen yllätyksekseni miettinyt (koska jotenki tää kiinnostaa) niin, lasketaanko Taru Sormusten Herrasta -sarjassa esiintyvä Balrog ihmiseksi vai eläimeksi, mielestäni se ei ole enempää tai vähempää kumpaakaan? :'D Ja olisiko sellaisella ihmeellisellä olennolla mahdollisuutta tässä roolipelissä?
Pitää kysyä koska jos kyseisellä olennolla ei ole mahdollisuuksia, tulla tähän roolipeliin, sillä onhan se iso ja sellaista, kehittelen uuden. Tietenkin! Mutta aivan pakko saada tänne jotain hahmoa aikaiseksi!

Vastaus:

Tervehdys :3 Ensinnäkin, ihanaa huomata, että olisit kiinnostunut liitymään *3*

Noniin, sitten asiaan. Joudun häpeäkseni myöntämään, etten heti muistanut kuka/mikä Balrog on. Nopean googlailun jälkeen tajusin ja nyt pistit kyllä pahan kysymyksen :D Balrog taisi olla jonkinlainen tulenhenki, joten olen samaa mieltä, se ei ole oikeastaan kumpaakaan ^^

Sitten, Balrogilla olisi varmasti todella mielenkiintoista roolipelata (ja roolipelaamista seurata), mutta se ei ehkä sovellu tähän suurkaupunkiteemaan ^^ Ja kenestäkään ei taitaisi olla niin mahtavalle otukselle edes mitään vastusta D: Joudun siis vastamaan kieltävästi ;___;

Toivottavasti tämä ei murskannut liittymisintoasi täysin, sillä olisi upeaa saada uusi pelaaja joukkoomme ^^

~Dementor

Nimi: Butterfly

20.07.2015 09:38
Olen nyt palannut :D

Nimi: Butterfly

22.06.2015 20:22
Kiitos ^^

Nimi: Butterfly

16.06.2015 21:10
Ilmoitan että lähden 25 päivä kolmeksi viikoksi englantiin kielimatkalle (palaan ensi kuussa 17 päivä). Joten mikäli jollakulla on jotain roolimissuunnitelmia kanssani, niitä kannattaisi yrittää toteuttaa nyt. (Olen juhannuksenkin mökillä). Saatan englannissa ollessani välillä käväistä stalkkimassa ja ehkä joskus jonkun yksittäisen roolin roolata, mutta kunnolla roolaamaan en ehdi :)

Vastaus:

Selvä ^^

Olen niiiiiin kateellinen :D Oon haaveillu jo monta vuotta kielimatkasta Lontooseen, mutten ole ikinä saanut aikaiseksi lähteä ^^'
Kuitenkin, pidä hauskaa ja nauti matkasta :3

~Dementor

Nimi: Enderfox

03.05.2015 00:24
Minut voi laittaa pois lomalta, mutta halun että muut hahmot paitsi Renesmee poistetaan, sillä muilla hahmoillani inspiraatio on kateissa.

Vastaus:

Selvä, teen tämän kunhan menen läppärille seuraavan kerran ^^ Mukava saada sinut takaisin :3

~Dementor

Nimi: Kamomilla

02.05.2015 20:06
Lähetin hakemuksen:)

Vastaus:

Menenpäs tarkastamaan ^^

~Dementor

©2019 Legendat - suntuubi.com